Вратарят Едвин Ван Дер Саар заяви, че е доволен, че е напуснал Фулъм преди две години, за да премине в Манчестър Юнайтед. Той казва, че е свикнал да пази на вратите на големи отбори, а през времето прекарано на Крейвън Котидж му е липсвала тръпката от печеленето на трофеи.

 

„Аз играх четири години във Фулъм в долната половина на класирането, така че преминаването в клуб като Юнайтед е с идеята да се печелят трофеи”, каза Ван Дер Саар.

 

„Ние спечелихме Купата на лигата през миналата година, но за по-големите отличия ние се борихме през този сезон. Като играч това е най-голямата мотивация, която можеш да имаш

 

„Когато подписах с Фулъм те имаха голям план, да направят силен отбор за кратък период от време, но след първите две години те похарчиха много пари, но усетих, че нищо реално не се случва.”

 

„През времето, което прекарах в Аякс и в Ювентус се научих да усещам колко добре се чувстваш по време на победните серии и края на сезона, когато е битката за големите трофеи”, добави още Ван Дер Саар.