Стражът на Манчестър Юнайтед Едвин ван дер Саар се върна на вратата на шампионите в мача срещу Болтън в събота, след дълго отсъствие заради счупен пръст на ръката. Вратарят се контузи по време на предсезонната подготовка на отбора и записа първите си 90 минути вчера от финала на Шампионската лига срещу Барселона през май.

„Когато се завърнеш след дълго отсъствие, най-добре е да го направиш, като не допуснеш гол във вратата си. Но най-важното е, че спечелихме трите точки. Заслужавахме победата”, призна след домакинския успех с 2:1 над Болтън холандският страж.

„Насладих се на мача, добре беше, че записахме още една победа на сметката си”, добави той.

„За големи периоди от двубоя бяхме по-добрият тим на терена, създадохме доста опасности пред противниковата врата. Юси Яааскалайнен игра невероятно и извади някои много трудни топки”, продължи играчът на „червените дяволи”.

„При 2:0 в наша полза, Болтън ни вкара нелеп гол, не се защитихме добре в тази ситуация. Не се панирахме, но трябваше по-рано да си решим срещата. Вместо това, трябваше до края да се борим за трите точки”, добави още Едвин ван дер Саар.