Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Виктор Валдес даде ексклузивно интервю за клубния канал, в което сподели изключителното си задоволство от възможността да носи екипа на "червените дяволи".

"За мен е удоволствие да съм част от Ман Юнайтед. Отне ми доста време да се възстановя от контузията си, и искам специално да благодаря на Луис Ван Гаал, че ми позволи отново да работя с него и неговия състав. За мен промяната на климата бе много важна. Благодарен съм на всички тук, за това че ми се предоставя шанс да съм футболист на Юнайтед," заяви Валдес.

"Играл съм в Барселона дълги години, и това също е голям отбор, отбор, който съмо бичал цял живот. Мисля, че и тук ще е така. Голям отбор, с много фенове по цял свят. Усещам любовта на феновете непрекъснато, защото живея в центъра на Манчестър," сподели още испанецът.

"Доволен съм от възстановяването ми, и нямам търпение да се завърна в игра."

"Луис Ван Гаал е най-важният треньор, който съм имал. Той ми даде шанс, когато бях на 20. Първият треньор, който ти е дал шанс, е най-важният. За мен е удоволствие отново да мога да играя за Луис Ван Гаал."

"Давид Де Хеа в момента е най-добрият вратар в света. Аз съм тук, за да съм от помощ на всички."

"След "Ноу Камп", мисля, че "Олд Трафърд" е най-големият стадион в света."

"В Англия, в Манчестър винаги вали! (смее се) Разликата тук е, че много рано се стъмва, докато в Испания, в 7 часа вечерта още е светло. Тук в 3, вече се стъмва... Нови изживявания за мен. Но свиквам, и вече съм жител на Манчестър."