Букмейкърите във Великобритания приемат залози за пето бебе в семейството на Дейвид и Виктория Бекъм, както и за годеж на принц Хари през 2015 г., пише днес вестник "Дейли стар".

Шансът семейство Бекъм да се сдобие с пето отроче догодина е оценен на 5 към 1. Според букмейкърите също така има вероятност бившият футболен ас да получи признание за благотворителната си дейност под формата на рицарско звание.

Букмейкърите приемат и залог 5 към 4, че тенис звездата Анди Мъри, който наскоро предложи брак на дългогодишната си приятелка Ким Сиърс, ще мине под венчило с нея през 2015 г.

Приемат се залози и за светски събития, които не са свързани със спортни личности. Като например това, че след като през тази година в интернет се появиха голи снимки на Ким Кардашиян, залогът е 2 към 1 през 2015 г. любопитните да видят домашно порно на риалити звездата и съпруга й, рапъра Кание Уест.

Залогът за годеж на принц Хари, който тази година се раздели с приятелката си Кресида Бонас, но въпреки това поддържа контакт с нея, е 2 към 1.