Английските медии продължават да нищят националния отбор на страната и състава, с който ще излезе Стив МакЛарън в днешната квалификация срещу Хърватия. Англия се нуждае от точка, за да се класира на Евро 2008.

Според голяма част от най-авторитетните медии на Острова, като ББС, „Таймс” и „Мейл”, Дейвид Бекъм и Пол Робинсън няма да започнат мача. За сметка на това МакЛарън почти сигурно ще предостави нов шанс на Скот Карсън да опази вратата на „Трите лъва” на „Уембли”.

Това ще е първият мач, в който Дейвид Бекъм е в групата на Англия, но не е титуляр, от Световното през далечната вече 1998 година. Робинсън също е в рамката непрекъснато от септември 2004 година.

Бъдещето на МакЛарън завиди от изхода на срещата и ако той не успее да вземе нужното от нея, със сигурност ще бъде уволнен. Така че селекционерът просто е решил да рискува и да играе с някои от резервите, намиращи се в по-добра форма, вместо обичайните звезди.

Така Англия вероятно ще се появи във формация 4-5-1 тази вечер, като освен Карсън, МакЛарън ще гласува доверие и на Шон Райт-Филипс и Гарет Бари.