Футболистът на Челси Ашли Коул, който опозори красивата си съпруга с извънбрачна връзка, изглежда не прави нищо, с което да умилостиви своята официална половинка - Черил. Въпреки че той бе в основата на предложението двамата да се съберат отново под един покрив, очевидно той не е показал прогрес относно отношенията им.

Изглежда Ашли е решил, че вече не е необходимо да носи брачната си халка, а и според повечето английски таблоиди отношенията между двамата са все така студени.

Преди около месец папараците издебнаха певицата на улицата и установиха със същата изненада – красавицата от Girls' Aloud също не носи пръстена си, с който се е врекла във вечна обич на своя съпруг.

Двамата решиха да се съберат отново, след като футболистът на Челси се разкая за постъпката си. Челрил обаче постави редица условия, за да се върне отново при него. Едно от тях бе поне 6 месеца въздържание от секс за Ашли, а другото двамата да сменят къщата си. Дали той се е съгласил на това така и не стана ясно, въпреки че според близки до двамата са се сдобрили.