Бъдещата съпруга на Уейн Рууни Колийн МакЛафлин отлетя снощи спешно за Ню Йорк, след като установи, че сватбената рокля вече не й е по-мярка. Само две седмици преди церемонията се оказа, че красивата дреха, дело на Марчеса и на цена 100000 паунда, просто й е голяма.

В момента цялата подготовка е в хаос, тъй като Колийн изостави плановете и замина за САЩ, за да посети топ дизайнера.

Ужасяващата диета, на която мис МакЛафлин се бе подложила пред последните си дни като госпожица, е била твърде успешна. Тя обаче е свалила твърде много в бюста, което причини проблем и с роклята.

Близък до Колийн разказва: „Тя наистина е стресирана. Това е кошмарът на всяка булка. И без това има да организира хиляди неща. Явно стресът й се е отразил зле и тя е отслабнала малко повече от очакваното, сега роклята не й е по мярка в бюста. Беше просто съкрушена. Роклята, която е със седемметров шлейф, беше едно от любимите й неща около сватбата – и в нея трябваше да се чувства като принцеса, и да изглежда така. Когато разбра, че не й по мярка, тя остави всичко друго и замина за Ню Йорк. Поправките ще бъдат направени в Манхатън и тя ще остане там колкото е нужно. Тя се надява до дни да се прибере.”