Отборите на Уулвърхемптън и Бърнли завършиха 1:1 на „Молиню Стейдиъм” в мач от третия кръг на Висшата лига. Попадението за Бърнли реализира Ашли Барнс, а  в самия край на срещата „вълците” изравниха от дузпа. Раул Хименес развали празника на Бърнли, който бе на косъм от първа победа на „Молиню Стейдиъм” от 1973-а година.

Още в 5-ата минута Рубен Невеш получи перфектно подаване и стреля мощно от дистанция, но топката премина на сантиметри над напречната греда.

В 13-ата минута Ашли Барнс откри резултата за Бърнли. Нападателят намери топката на границата на наказателното поле и нанесе силен и плътен удар в долния ляв ъгъл на вратата. 

Само две минути по-късно Бен Мий се озова на добра позиция, стигайки до центриране от крилото, но ударът му с глава не бе достатъчно точен и топката отскочи от напречната греда.

В добавеното време на мача Раул Хименес пропиля голям шанс. Нападателят успя да преодолее вратаря и стреля бързо от наказателното поле, но топката се отби от лявата греда.

В последната минута на срещата бе отсъдена дузпа за „вълците”. Ерик Питърс влезе с агресивен шпагат и съдията Крейг Поусън свири нарушение. По-късно реферът се допита до  ВАР, но системата потвърди първоначалното му решение. Раул Хименес спечели битката на нерви и хладнокръвно изпрати неспасяемо топката в долния десен ъгъл, покрай вратаря Ник Поуп.

Това бе трето поредно равенство за отбора на Уулвърхемптън, които заемат 15-а позиция в класирането. Бърнли, от своя страна, се намират на 6-а позиция с 4 точки.