Наставникът на Реал Мадрид Жозе Моурино е поставил своите изисквания, за да поеме Челси, който само преди дни се раздели с Андре Вилаш-Боаш, съобщи испанското издание AS. Според информацията, португалецът е поискал 14 милиона евро годишна заплата плюс трансфер на нападателя на „белия балет“ Кристиано Роналдо на „Стамфорд Бридж“.

Условията на Моуриньо

източник: Reuters

Daily Express допълнително засили спекулациите след като публикува материал, според който Специалния вече е в контакт със собственика на лондончани Роман Абрамович.

Според тиражирана информация от медия на Острова и в Испания, Жозе няма да премине при „сините“ от Лондон, ако не му се осигури годишна заплата от 14 милиона евро и като добавка иска суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо.

Условията на Моуриньо

източник: Reuters

Близки до Челси източници твърдят, че първото изискване на Моуриньо е напълно възможно, но не така стоят нещата с Роналдо. Испанският гранд иска да задържи нападателя си на всяка цена и да го превърне в следващия носител на Златната топка.

Условията на Моуриньо

източник: Reuters

Както вече стана известно Моуриньо не е единственият вариант за нов наставник на Челси, сред възможностите фигурират имената на Хосеп Гуардиола, Рафаел Бенитес, Хари Реднап, Гуус Хидинк и Дидие Дешан.