Приятелката на Тио Уолкът Мелани показа червен картон на суперскъпото Ферари, което футболистът на Арсенал й купи за 21-я й рожден ден. Возилото е на стойност 140 хиляди паунда, но Мел продължава да си кара своя Фолксваген Бийтъл.

Причината за това е, че момичето смята колата за прекалено демонстративна. Мелани заявила на Тио, че не иска да парадира с възможностите си, затова ще продължи да кара старата си кола, която също й е подарък от футболиста. Малката й бяла количка й бе купена от Уолкът преди 3 години за 20 хиляди паунда.

Въпреки това, Тио в момента продължава да кара това суперлуксозно возило, за което Мелани смята, че са похарчени изключително много пари, отишли на вятъра.

Самата блондинка не е фен на показността и предпочита да остане здраво стъпила на земята. Мел не иска да бъде считана за типичната приятелка на футболист и не желае този начин на живот, който водят футболните съпруги.

„Тя беше смутена, тъй като нейните колеги в университета са разбрали, че има толкова скъпа кола, а много студенти нямат достатъчно пари дори за храна”, разкри близък до двойката.