Нападателят на Арсенал Тио Уолкът е на мнение, че той и съотборниците му не биха имали извинение, ако не са в сериозна битка за титлата през следващата кампания. През тази "артилеристите" имаха някакви шансове през март и април, но изпуснаха парата и Челси триумфира с отличието. 

Тази година, по всичко личи, че те ще завършат в Топ 3, което е по-добре в сравнение с миналия сезон, когато бяха четвърти. Но за Уолкът това не е успокоение и той иска здрава битка за титлата занапред. 

"Да, ако завършим трети, ще бъде една малка крачка напред. Но ние трябва да направим и нещо повече, нуждаем се от битка за титлата до последния ден. Не трябва да се повтарят нещата от тази кампания."

"Имам предвид, че когато започнахме да скъсяваме дистанцията от Челси, хората започнаха да говорят, че сме кандидати за титлата. Но в съблекалнята усещах, че не сме на нивото на Челси.

"За следващия сезон няма да имаме извинение. Надявам се мениджърът да има главоболия да подбере най-добрия си състав, защото всички ще са във форма", сподели Уолкът пред медиите в Англия.