В крайно некомфортна ситуация се озова Уест Хем, след като стана известно, че желаният за мениджър от клубното ръководство мениджър Мартин О'Нийл е решил да откаже предложения му пост.

Според източници, близки до северноирландския специалист, О'Нийл е останал крайно недоволен, когато в събота националната преса вкупом разтръби, че той ще замени Аврам Грант, независимо от резултата в мача срещу Арсенал.

Желание да оглави Уест Хем и да се върне във футбола след петмесечно отсъствие О'Нийл наистина е имал и според "The Guardian" той е водил преговори с "чуковете" от началото на миналата седмица.

В средите на футболните мениджъри, обаче, съществува неписаното правило да не се огласяват претендентите за даден пост, ако той в момента е зает от друг човек. Съботната преса на Острова оповести, че О'Нийл се е съгласил да замени Грант, което е разстроило специалиста и сега на ръководството на Уест Хем им предстои сложната задача да го убедят да не се отказва от първоначалните си намерения.

Дали това ще удаде на Дейвид Голд и Дейвид Съливан е трудно да се прогнозира, тъй като воденето на преговори зад гърба на действащия мениджър наистина може да навреди сериозно на репутацията на О'Нийл.