Уест Хем няма да може да използва услугите на нападателя Карлтън Коул в съботния двубой срещу Евертън от Висшата лига, заради появил се стар проблем в хълбока на младока. Коул бе принуден да напусне терена през второто полувреме на снощния мач за Карлинг Къп отново срещу Евертън. „Чуковете” ще трябва да се справят и без Крейг Белами и Боби Замора, като мениджърът Алън Кърбишли вече няма нападатели, които да седнат на резервната скамейка.

Доскоро лекуващият контузия Дийн Аштън ще бъде принуден да започне като титуляр, както направи и снощи при поражението с 1:2 от Евертън.

„Броят на контузените футболисти отново е двуцифрен, снощи загубихме още един-двама. Ще трябва да изчакам, за да видя какво ми е останало за уикенда,” сподели Кърбишли.

Коул все още таи надежди, че лечението, което провежда, ще му помогне и в събота ще е готов за игра. „Играя с тези болки в хълбока от четири-пет седмици, но снощи се почувствах наистина зле,” каза нападателят. „Това ограничава изявите ми и не мога да помагам толкова, колкото ми се иска в мача.”