Футболистът на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни продължава да се забавлява по време на лятната си ваканция. Нападателят отпочива след дългия сезон на Барбадос, разбира се, заедно със своето семейство.

През изминалата нощ обаче Уейн Рууни удиви феновете си, но не с някое фамозно изпълнение на терена, а с желанието си да се изяви пред микрофона. Звездата на „червените дяволи” и неговата половинка Колийн зарязаха малкия Кай у дома и се отдадоха на купон в един от пиано баровете.

И, както и сами можете да се досетите, Уейн Рууни отново стана център на вниманието, но след като реши да изпее поне 6-7 популярни парчета, сред които и на „Бийтълс”. Нападателят сам се похвали за това в социалната мрежа Twitter, като заяви: „Прекарах страхотна нощ в Барбадос! Бях на пиано бар, заедно с Колийн и приятели. Бях пред микрофона за около 7 песни, а след това слязох от сцената като рок звезда.”

Половинката му не остава по-назад и побърза да докаже думите на Уейн Рууни със снимка, направена от телефон във въпросното нощно заведение.

Вижте ДОКАЗАТЕЛСТВОТО ТУК!