Само две седмици преди големия сватбен ден на Уейн Рууни и Колийн МакЛафлин, двамата показаха, че не изпитват никакви колебания и се забавляваха заедно на концерт в Ливърпул снощи. Нападателят на Манчестър Юн и годеницата му ще се венчаят на 14 юни на разкошна церемония.

Въпреки че снощи двамата аплодираха звезди от ранга на Пол МакКартни, Кайзер Чийфс, Дейв Грол и други, на сватбеното парти музиката ще е съвсем различна. Специално заради Колийн ще пее любимата й бой-банда Уестлайф, докато за предпочитанията на Уейн ще пристигне все още неизвестен рап-изпълнител. Общо за двете музикални претенции ще отиде близо милион в паунди.

Това бе последната нощ на Уейн и Колийн заедно преди сватбата. Тази седмица Рууни ще заведе 25 от най-близките си приятели на Ибиза, за четири дни нон-стоп купони. В групата, която ще отлети за Канарските острови с частен самолет, са включени боксьорът Рики Хатън, съотборниците на Рууни Рио Фърдинанд и Джон О`Ший, играчите на Ливърпул Стивън Джерард и Питър Крауч, братята на Уейн Греъм и Джон, както и чичото на Колийн – Шон МакЛафлин, който ще е кум на сватбата.

Самата бъдеща булка също няма да си седи вкъщи, а ще организира свое трето моминско парти. След като пръсна 60000 паунда в Маями и организира парти за 50000 в Манчестър, сега Колийн, заедно с най-добрите си приятелки, също ще отседне на Канарските острови за седмица.