Джонатан Удгейт отбеляза, че не е обърнал гръб на възможността да играе отново за Реал Мадрид.

Удгейт, който е момента е под наем в родният си клуб Мидълзбро, е твърдо решен да не отхвърля завръщането на „Бернабеу” като опция, въпреки че не влиза в плановете на треньора Фабио Капело.

26-годишният защитник си върна позагубената репутация на един от най-талантливите централни бранители в Англия в последните години с добрите си изяви в Боро и от клуба обявиха, че искат да подпишат договор с него след края на сезона, но сделката не е финализирана още.

„Аз все още имам действащ контракт в Мадрид, но ще изчакам да видя как ще се развият нещата преди да реша бъдещето си. В момента съм под наем в Мидълзбро и тук много ми харесва. След края на сезона като взема предвид всички възможности ще реша как да постъпя. В момента най-важното е, че в Боро се чувствам прекрасно.”, заяви играчът, който има и 6 мача с националната фланелка.

Удгейт съживи кариерата си след тежките контузии, които го изтормозиха пред последните години. „Доволен съм, че играя. Всеки ден ходя с невероятно желание на тренировка. Наистина ми харесва.” , сподели Джонатан.