Дейвид и Виктория Бекъм няма да могат да правят секс през следващите три месеца, пишат английските таблоиди. Причината – операцията на ахилесово сухожилие, която го извади от Световното първенство. Според „Дейли Стар”, Бекъм ще носи специален ботуш, който да предпазва оперирания му крак и да ускори възстановяването.

Всъщност, сексът не е напълно изключен, но ще изисква доста усилия, уточняват от изданието. Бекъм може да лежи по гръб, напълно неподвижен, като остави Виктория да свърши цялата работа, пишат на страниците на вестника. В противен случай, Дейвид може да нарани отново контузеното място, и да предизвика невероятни усложнения.

Явно запознати със сексуалните предпочитания на семейство Бекъм, от „Дейли Стар” прогнозират, че единствената възможна позиция със сигурност означава никакви креватни действия за Дейвид и Виктория в следващите три месеца, докато не се махне ботушът.

Освен останалото, футболистът няма да може и да се къпе нормално в този период, което допълнително прави сексът в къщата на Бекъм малко вероятен…