Цели три попадения влязоха в седмичната ни класация Гол на кръга във Висшата лига, замесени пряко в битката за първата позиция в Англия.

Аарън Кресуел, който реализира в мрежата на Лестър, Хари Кейн и Деле Али, които се надяват на финалната права да изпреварят лидера със своите съотборници от Тотнъм. Това са трите имена, които ще си оспорват класацията за кръг номер 34 в Премиърлийг.

Всеки от вас, който желае да спечели фланелка на любимия си английски клуб, ще може да даде своя глас, а в събота ще обявим победителя.

В края на сезона ви очаква и голямата награда – пътуване и билет за теб и твой приятел за мач от Висшата лига. И тъй като до тогава почти не остана време, не ни остава нищо друго, освен да пожелаем успех на всички участници.

Не пропускай своя шанс да спечелиш с Gong.bg, Vivacom и ТВ програмите „Vivacom Football Live” и “Премиър Лийг Токшоу с Vivacom”! Твоят глас ще потвърди, че си запознат с официалните правила на игратa. Единственото, което се изисква, е регистрация в Gong.bg, а ако нямате такава, можете да си направите само за няколко секунди.

Ето и трите предложения, за които можете да дадете своя вот тази седмица:

Аарън Кресуел (Уест Хем) срещу Лестър

Първият гол на Хари Кейн (Тотнъм) срещу Стоук Сити

Вторият гол на Деле Али (Тотнъм) срещу Стоук Сити

Гласувай ТУК!