„Брендън Роджърс е по-добър мениджър от Жозе Моуриньо и Карло Анчелоти“, заяви Глен Дрискоул, който в момента е част от щаба на Ливърпул, а преди години работи заедно с Моуриньо и Анчелоти в Челси.

В момента Дрискоул оглавява специален департамент в Ливърпул, който отговаря за анализирането на двубоите на „червените“ и предоставя на треньорския щаб специална детайлна информация за всеки отделен футболист.

Специалистът бе част от щабовете на двамата най-успешни мениджъри на Челси, които донесоха титлата на „Стамфорд бридж“, а от тази година е в екипа на Роджърс в Ливърпул. Въпреки успехите, постигнати със „сините“ от Лондон, Дрискоул бе категоричен, че Роджърс притежава повече качества от Моуриньо и Анчелоти.

„Всички мениджъри, с които съм работил имат своите уникални черти, но Брендън има най-добрата комбинация от всички тях. Поддържам добри отношения с всички треньори и не искам това да се приема като неуважение, но Роджърс притежава уникална комбинация от най-добрите им качества“, коментира Дрискоул.

„Анчелоти бе много скромен и човечен – виждам същото и в Брендън. В него виждам също стила на Гуус Хидинг и разбира се методите на Жозе Моуриньо. Чувствам се много привилегирован и щастлив да работя с Роджърс“, каза още Глен Дрискоул.