Манчестър Юнайтед спечели с 1:0 очакваният с огромен интерес двубой срещу Рома, след като при последната визита на италианците на Олд Трафърд през пролетта те бяха разгромени със 7:1.

Червените дяволи по-често владееха топката, но за сметка на това гостите отправиха повече удари към вратата на Кужчак. Въпреки очакванията за ожесточен сблъсък, реферът Мануел Мехуто Гонсалес показа само един жълт картон в срещата и той бе за френския защитник на вълците Филип Мексес.

През първата част Тоти пробва да обстрелва вратата на Юнайтед отдалеч, а Нани, Саха и Рууни опитаха да създадат неприятности на Курчи, но вратарят бе на мястото си.

В началото на втората част Акилани шутира опасно на два пъти, но изстрелите му минаха встрани от вратата, а по-късно халфът получи контузия и бе изнесен на носилка.

Уейн Рууни взриви трибуните на Олд Трафърд в 70-ата минута, когато получи добър пас от Нани и прокара топката покрай Курчи. Минута преди това Кристиано Роналдо се бе разписал красиво с пета, но голът му бе отменен заради засада.

В последните минути на срещата Симоне Перота и Мауро Еспозито имаха добри възможности да изравнят, но не уцелиха рамките на вратата.

В другият двубой от Група F Спортинг Лисабон победи с 2:1 при гостуването си на Динамо Киев, като и трите гола в срещата бяха дело на бранители.

Тонел откри за португалците в 14-ата минута, а Владислав Васчук изравни за киевчани в 27-ата. Андерсон Полга обаче отбеляза ново попадение за гостите в 37-ата минута и донесе успеха на гостите.

Манчестър Юнайтед е начело в групата с шест точки, Рома и Спортинг имат по една победа, а Динамо Киев няма спечелена точка.