Мениджърът на Тотнъм Андре Вилаш-Боаш само определи като „малко вероятно“ клубът да направи нов опит за привличането на Жоао Моутиньо през зимата.

„Шпорите“ бяха най-близо до подписа на португалския плеймейкър, като предложиха 22 милиона паунда за услугите му, но сделката пропадна буквално в последния момент.

По-рано през седмицата асът на Порто отново даде повод за спекулации, че тимът от Северен Лондон може да се пробва пак, като заяви, че е фен на Вилаш-Боаш.

„Ние бяхме подготвени да не успеем с този играч“, разкри бившият наставник на Порто. „Не е приемливо да опитаме отново през януари. Като цяло пазарът е много труден и много скъп. Малко вероятно е да продължим да преследваме този трансфер, защото тогава Скот Паркър ще се е върнал, а той е футболист, който искаме да е на линия колкото се може по-скоро.“

„Скот е футболист с огромна важност за клуба през миналия сезон и знам, че той може да даде толкова много на отбора, затова го чакаме. Тогава е моментът за преоценка на политиката ни“, завърши Вилаш-Боаш.