Мениджърът на Тотнъм Хуанде Рамос не показа и капка притеснение, въпреки поредната загуба на неговия тим – 0:2 срещу Портсмут. „Шпорите” са последни в Премиършип с едва 2 точки от 6 мача, но испанецът не смята, че може да бъде уволнен.

По време на мача с „помпи” феновете на Тотнъм освиркваха Рамос, но на въпрос, дали смята, че все още има доверието на президента и борда, испанецът отговори: „Абсолютно”.

„Ние говорим редовно и всеки е наясно с деликатната ситуация. Дали аз ще остана е решение на президента и борда, но аз не съм наранен (от освиркванията на публиката). Това, което боли е, че не побеждаваме”.

Рамос не пропусна и да се оправдание със съдията Майк Дийн за поредната издънка на тима: „Намираме се в сложна ситуация и никой не ни помага, когато се нуждаем”.

„Портсмут вкара от дузпа днес, но в същата ситуация не бе отсъдена дузпа за нас – както и срещу Уигън през миналата седмица”.

„Свикнали сме да играем с двама нападатели в повечето срещи, но срещу Нюкасъл ползвахме един и се получи по-добре. Бент игра всяка минута от последните 6 мача и се нуждаеше от почивка”.

„Вярно е, че когато идваш тук и заслужаваш победата е много разочароващо да загубиш, но играчите знаят, че имаме друг мач в друг турнир в четвъртък, така че трябва да се възстановим много бързо”, допълни Рамос.