Мениджърът на Тотнъм Хуанде Рамос вече е планирал как да похарчи парите от задаващия се трансфер на Димитър Бербатов в Манчестър Юнайтед.

Интересен факт е, че и двете водещи трансферни цели на Рамос носят екипа на Блекбърн, а това са дясното крило Давид Бентли и централният нападател Роке Санта Крус.

През последните три години Бентли, който е юноша на Арсенал, изигра 132 мача за Роувърс, като в тях вкара 20 гола и направи почти 30 асистенции, с което си спечели шест мача за националния отбор на Англия, като се смята, че неговата цена е 17 милиона паунда.

Парагваецът Санта Крус дойде на Иууд Парк през миналото лято, след като осем години бе играл за Байерн Мюнхен и показа удивително добра адаптация към британския футбол, вкарвайки 23 гола в първия си сезон на Острова.

Според последните информации от Англия, Димитър Бербатов ще бъде продаден в Манчестър Юнайтед, като в касата на шпорите ще влязат между 25 и 28 милиона паунда. С въпросната сума Хуанде Рамос ще се опита да привлече дуото Бентли - Санта Крус.