Нападателят на Ливърпул Фернандо Торес за пореден път отрече спекулациите, че ще напусне клуба през лятото. Испанецът пристигна на „Анфийлд” миналото лято от тима на Атлетико Мадрид и само за един сезон успя да се превърне в любимец на феновете.

Торес успя да реализира 24 гола във Висшата лига и 33 във всички състезания и бързо привлече вниманието на тимове като Челси и Барселона. Само преди няколко дни се появиха информации, че руският милиардер Роман Абрамович е готов да брои невероятните 50 млн. паунда, за да има нападателя в състава си.

„За мен е чест, че ме свързват с отбори като Челси, Барселона или Арсенал, но не мисля за никаква промяна. Искам единствено да играя в Ливърпул още дълги години”, сподели Торес, който се готви с националния тим на Испания за предстоящото европейско първенство.

„Част съм от тим, в който всички играчи имат една и съща цел и където всеки може да разчита подкрепата на своите съотборници. Също работя и с мениджър, който ми вярва”, допълни голмайстора на „червените”.