Звездата на Ливърпул Фернандо Торес си почина след дългия и изтощителен сезон в Англия и с националния отбор на Испания, при това не сам, а със своята половинка Олайа.

Двамата са били забелязани в Марбея. Според изданията на Острова, те са се отдали на пълен релакс и спокойствие по време на медения си месец.

След поредица от спекулации в медиите, в крайна сметка се оказва, че бебето им е добре и ще се роди в Испания след около месец и половина.

Двойката пристигна на Иберийския полуостров малко преди финала на Шампионската лига и докато всички ние бяхме заети с големия мач между Манчестър Юнайтед и Барселона, Торес и Олайа минаха под венчилото.

В края на месец май звездата на Ливърпул се врече във вечна вярност на своята дългогодишна приятелка. Сватбеното тържество остана скрито от фенове и папараци, по желание на двойката. Покани за събитието са били разпратени само на тесен кръг роднини и приятели на футболиста и неговата избраница, тъй като испанският национал предпочита да пази в тайна линия си живот.