Мениджърът на Уест Бромич Албиън Тони Пюлис сериозно обмисля дали да не подаде оставка. Треньорът е останал крайно недоволен от работата на клуба си по време на летния трансферен прозорец.

„Дроздовете“ похарчиха 22 милиона паунда за четирима нови, но Пюлис разчиташе да се сдобие с още попълнения. Най-значимият трансфер на Уест Бром бе привличането на Насер Шадли от Тотнъм срещу 13 милиона паунда. Освен него с тима подписаха още Мат Филипс, Алан Ниом и Хал Робсън-Кану, докато Брендън Галоуей дойде под наем.

Новите инвестиции от китайския бизнесмен Гуочуан Лай накара Пюлис да мечтае за нещо повече, но явно треньорът ще разполага с ограничени ресурси през сезона, който дотук не се очертава да бъде лек.

Наставникът има договор за още година и по тази причина размишлява дали просто да не си тръгне от „Дъ Хоутърнс“. Най-голямото съжаление на Пюлис е, че клубът се провали в опитите да доведе полузащитника на Малага Игнасио Камачо. Друго разочарование за „дроздовете“ и продължаващата сага около звездата в атака Сайдо Бераино, който продължава да натиска за трансфер.

Пюлис до последно се е надявал, че клубните шефове ще покажат по-голяма амбиция на трансферния пазар и е сериозно притеснен, че предстоящата му кампания няма да бъде никак позитивна.