Мениджърът на Портсмут Тони Адамс отрече слуховете, че ще се продадат някои от звездите на тима като Джърмейн Дефо и Питър Крауч през януари, след като собственикът на клуба Александър Гайдамак го обяви за продан.

Бившият защитник на Англия и Арсенал Адамс, който наследи поста като мениджър от Хари Реднап е получил обещание от Гайдaмак, че няма да се наложи да се продават футболисти, за да се намали цената на клуба пред евентуалните купувачи.

„Собственикът ни подкрепя”, заяви Адамс. „Не искам тук да работят други хора и никога не съм го казвал. Колкото и смешно предложение да получим, ще го приема, но той никога не е казвал, че ще се отървем от някого. Ако това стане то ще е мое решение, това е гаранцията, която той ми даде. В интерес на истината, може би ще привлека един или двама играчи, но това ще е всичко. Няма защо да се всявам паника през януари”, заяви Адамс.

Според мениджърът на Портсмут в момента на икономическа криза ще е малко трудно на Гайдaмак да намери купувачи за отбора. „Много футболни клубове се продават в момента. Собственикът каза, че няма време да отдели необходимото време и енергия за това, но не е и казано, че клубът трябва да се продаде на секундата. Той каза, че това не е най-спешното нещо. Няма да е сега, според мен няма и да е през януари. Няма да стане докато не дойдат правилните хора с правилната цена”, коментира още Адамс.