Вратарят на националния отбор на САЩ Тим Хауърд отрече появилите се информации, че смята да се завърне в родината си след края на сезона в Англия.

35-годишният страж на Евeртън, който предизвика сензация на световното първенство в Бразилия през миналото лято с чудесната си игра, обяви, че желанието му е да изпълни договора си с клуба.

"Трябваше да се обадя на агента ми, за да го питам защо в пресата се появяват такива информации, които категорично не са верни. Имам още три години от контракта си с Евъртън и бих желал да го изпълня. Никога не съм се свързвал с отбори в Америка, за да договарям трансфера си в МЛС", обясни бившият играч на
Манчестър Юнайтед.

През миналата седмица Хауърд се завърна в игра в срещата с Челси след продължително 8-седмично лечение на контузия, като остана доволен от представянето си, макар и да допусна един гол.

"Във форма съм, здрав съм и съм доволен, че треньорът ми гласува доверие в толкова важен и тежък мач, какъвто е гостуването на Челси. Мисля, че играхме добре, а аз се представих на ниво", добави американецът./БТА