Нападателят на Брайтън енд Хоув Албиън Аарън Конъли се възстанови от травма на слабините и ще бъде на разположение за съботното гостуване на лидера в Премиършип Ливърпул.

Националът на Република Ирландия получи контузията по време на загубата от Манчестър Юнайтед с 1:3 на 10 ноември и пропусна двубоите на представителния тим срещу Нова Зеландия и Дания по-рано този месец. „Аарън Конъли е обратно в състава и тренира отново с нас“, сподели мениджърът на „чайките“ Греъм Потър.

19-годишният футболист стана първият тийнейджър, който играе за Брайтън във Висшата лига, когато се появи в игра при поражението от шампиона Манчестър Сити с 0:4 през август, като има девет срещи за клуба от началото на кампанията. Той отново влезе в книгата с рекордите, превръщайки се в първия тийнейджър, който се разписва в първенството, разписвайки се на два пъти при класическия успех над Тотнъм с 3:0 през октомври.

Междувременно, полузащитникът Соли Марч е под въпрос, докато защитникът Бернардо отпада от сметките за визитата на „Анфийлд“.

„Марч изпитва болка в слабините, така че е под въпрос за уикенда. Бернардо изигра първите си 45 минути в сряда вечер, но събота ще бъде твърде рано за него“, добави още Потър. /БГНЕС