Футболистът на Манчестър Сити Карлос Тевес за пореден път нападна мениджъра на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън, определяйки критиките на мениджъра на "червените дяволи" към "гражданите" като страх от съперника.

Аржентинецът се закани, че Манчестър Сити ще отговори подобаващо на критиките още в първото дерби между двата отбора.

"Това, че Фъргюсън критикува Манчестър Сити може да се окаже опасно за него и неговите цели през тази година”, сподели Тевес.

„Вероятно той се страхува от нас повече, отколкото го показва и се опита да наруши концентрацията ни. Нашият отговор ще се види на терена още в първото дерби - през септември”, добави аржентинецът.

„Фъргюсън е история в моята кариера. Марк Хюз е концентриран в работата си и в тренировките, без да се бърка в работата на другите клубове”, каза още бившият футболист на Манчестър Юнайтед.

„Той е по-близо до играчите, отколкото Фъргюсън, а и говори малко испански, което е добре за мен. Той е бил футболист и се вижда, че знае как да се отнася с играчите”, допълни аржентинецът.

„Развълнуван съм от сезона, който ни предстои. Има много кандидати за титлата и Манчестър Сити е един от тях", разкри Карлос Тевес.