Аржентинската звезда Карлос Тевес отново се изказа доста критично към тима си Манчестър Сити и по-специално към английския град, в който се подвизава вече няколко години.

Капитанът на „гражданите” бе интервюиран в аржентинско токшоу, в което заяви, че никога не би се върнал в Манчестър. Наскоро нападателят намекна, че би останал в тима на Роберто Манчини, въпреки непрестанните си проблеми с италианеца, но последните коментари най-вероятно ще засилят още повече спекулациите за бъдещето му.

На коментар, че южноамериканският модел Еванджелина Андерсон е купила къща в курорта Марбея, Тевес изригна: „Да, но Марбея е много различен от Манчестър. Можеш да си купиш къща в Марбея, но никога няма да се върна в Манчестър, нито за ваканция, нито за каквото и да е било!”

„Разбира се, че бих си купил къща в Марбея. Може би заради времето, заради всичко. Манчестър няма нищо. В Марбея можеш да си купиш къща на брега, да си почиваш там и по-късно да се върнеш отново. Къща в Манчестър? На всичкото отгоре една къща в Манчестър струва шест или седем милиона паунда. Паунда”, продължи Тевес.