Нападателят на Манчестър Юнайтед Карлос Тевес призна, че иска някой ден отново да играе за Бока Хуниорс. Аржентинският голмайстор се присъедини към „червените дяволи” през лятото след дълга трансферна сага около правата му.

23-годишният аржентинец сподели, че би искал да остане на „Олд Трафърд” още четири-пет години, а след това да помогне на Бока – първия си професионален клуб - да се върне към златните си дни.

Бока загуби наскоро от Ривър Плейт, което доведе до уволнението на треньора Карлос Бианки.

„Всяка неделя в Манчестър имам възможност да наблюдавам мачовете на Бока,” заяви Тевес пред аржентинските медии. „Бих искал някой ден да се върна и да им помогна да излязат от трудната ситуация, в която се намират. Не е нормално Бока да губи толкова често в дербитата с Ривър.”

„Аз съм фен на Бока и бих желал да съм с тях, но това ще е възможно едва след няколко години, не и в момента. Бих искал да се върна след четири или пет години, когато все още съм в добра форма. Не бих се върнал дебел и неспособен да играя,” добави националът. „В момента животът и кариерата ми са съсредоточени в Манчестър Юнайтед, но знам всичко, което се случва с Бока.”