Капитанът на Челси Джон Тери призова Челси да задържат асистент мениджъра Стив Кларк. Шотландецът е пред раздяла със „сините”, след напускането на Жозе Моуриньо миналия месец.

Новият наставник на Челси Аврам Грант иска да вземе при себе си повече познати лица и вече води разговори с Хенк тен Кате от Аякс. На „Стамфорд бридж” е на път да се оформи истинска израелска групичка, начело с фитнес треньора полковник Ави Моял, който ще замени Руи Фариа.

Джон Тери обаче се надява, че Кларк все пак ще намери начин да се впише в новата организация. Защитникът заяви: „Очевидно той (Аврам Грант) иска да се обгради със свои хора и сега, когато има пауза, смята, че е най-подходящия момент.”

„Кларки е познато лице за всички футболисти и ние се нуждаем от присъствието му. Това е много важно,” продължи Тери. „Аврам иска да го задържи, защото Кларки познава клуба отвътре. Той обича клуба и когато говори за него, думите идват от сърце. Това е от значение не само за англичаните в отбора, но и за момчетата, които са тук отскоро. Да се надяваме, че ще го задържим,” завърши бранителят.