Капитанът на Челси Джон Тери предупреди съотборниците си да не позволяват загубата на финала на Карлинг Къп от Тотнъм да помрачи остатъка от сезона и да попречи на „сините” да постигнат целите си.

„Някои хора казват, че Карлинг Къп не означавало нищо кой знае какво. Опитайте се да обясните това на момчетата в съблекалнята. Веднага можете да познаете по лицата им, какво точно означава загубата вчера”, започна капитанът от „Стамфорд Бридж”.

„Сега обаче ние трябва да се вземем в ръце. Макар да знам, че това е последното нещо, което момчетата искат да чуват в момента, но това е задължително”, продължи Тери.

„Все още имаме шансове да спечелим три наистина големи надпревари. Борбата във Висшата лига не е приключила. Другата седмица гостуваме на Уест Хем. След това играем в Шампионската лига и ФА Къп”, коментира той.

„Има две възможности пред нас – да продължим да мислим за загубата и да отпаднем от още една надпревара, или да се вземем в ръце и да обърнем негативните емоции срещу останалите ни противници”, завърши играчът на Челси.