Джон Тери призова английските запалянковци да престанат да освиркват съотборника му в Челси и в националния отбор на Англия Франк Лампард.

Бранителят, който вече е на разположение на Стив МакЛарън за предстоящата ключова квалификация с Русия утре, остана много неприятно изненадан, когато видя, как Лампард бе освиркан от публиката на „Уембли”, докато влизаше на терена като резерва през второто полувреме при победата над Естония с 3:0 в събота.

„Има една част от нашите фенове, която показва изключително негативно и неприятно отношение към Франки поне от една година. Това не се харесва на никой от националния отбор. Остави неприятно чувство в съблекалнята, дори след една прекрасна победа”, каза Тери.

„Искаме това да бъде прекратено в бъдеще, аз призовавам тази част от привържениците ни да престане. Лампард е един от най-сърцатите играчи, с които Англия разполага. Той не само играе добре, а и вкарал страхотни попадения, някои от тях изключително важни за нас. Искам това да се знае”, продължи Джон, който все още не се е възстановил напълно от контузия в коляното.

„Ще ми се наложи да се оперирам в близко бъдеще. Трябва само да избера най-подходящия момент за това. Лекарската намеса няма да е сериозна и аз ще мога да започна да тренирам два-три дни след нея”, сподели още капитанът на Челси.