Джон Тери кацна в Лондон, в компанията на съпругата си Тони. Двамата изглежда са преживяли личната драма с изневярата на футболиста и бяха заснети на летището хванати ръка за ръка.

Преди 10-ина дни селекционерът на Англия Фабио Капело отне капитанската лента на Тери, след като стана ясно, че бранителят е имал любовна афера с бившата партньорка на друг национал Уейн Бридж.

След като истината лъсна по медиите на Острова, жената на Тери – Тони – отлетя за Дубай заедно с децата им – близнаците Джорджи и Съмър. Капитанът на Челси получи разрешение от Карло Анчелоти да отиде при половинката си и да се опита да спаси брака си.

Тери пропусна победата с 4:1 над Кардиф за ФА Къп в събота, но по всичко изглежда, че мисията му е пожънала краен успех. Още в Дубай Тери и Тони показаха публично, че са загърбили проблемите.

Днес двамата се завърнаха в Лондон, като папараците на Острова заснеха на летище „Хийтроу” Тери и Тони хванати ръка за ръка.

„Знаем какво чувстваме един към друг и това е най-важното. Нашата връзка никога не е била заплашена. Обичаме се изключително много”, коментира Тери пред „Times”.

„Много сме силни като двойка. Винаги е било така. Джон дойде при мен и децата и се насладихме на няколко хубави топли дни в Дубай”, каза пък Тони.

Според жълтите спекулации, вместо да се разделят, двамата имат намерение да си направят трето дете.