Полузащитникът на Челси и английски футболен национал Франк Лампард се съгласи да играе за своя бивш тим Уест Хям в бенефисния мач на директора на академията на „чуковете” Тони Кар. Съотборникът на Лампард в лондонския клуб Джон Тери също ще играе в демонстративния двубой.

Тери и Лампард бяха бурно освиркани от феновете на „чуковете” по време на мача между Челси и Уест Хям миналия уикенд, спечелен от „сините” с 1:0. Въпреки негативното отношение на запалянковците на клуба от източен Лондон двамата английски национали са категорични, че ще уважат последния мач в кариерата на Кар.

Като деца Франк Лампард и Джон Тери тренират под ръководството на Тони Кар в академията на Уест Хям. Лампард дори стига до мъжкия тим на "чуковете", а през 2001 година преминава в Челси. Тери пък също тренира в школата на Уест Хям, но на 14-годишна възраст преминава в академията на Челси.

„Лампард и Тери се съгласиха да играят. Това показва, че Франк е готов на всичко за мен, въпреки отношението на феновете на Уест Хям към него", заяви Тони Кар.