Поредното доказателство, че бившата приятелка на Кристиано Роналдо – Нереида Гаярдо, все още преживява раздялата е татуировката, която опитните папараци уловиха на дясната й китка.

До този момент испанката не се е отървала от нещата, които й напомнят за португалския национал, въпреки че вече почти месец не са заедно.

Нереида обичаше често да показва чия половинка в живота е. Обеците с инициалите на футболиста на Манчестър Юнайтед се свалят лесно, но не така стоят нещата с татуировките - надписът CR все още стои от вътрешната страна на дясната й китка.

Английските таблоиди продължават да следят Гаярдо, която изглежда не пропуска и ден, без да опита от морските изкушения, както едновременно с това не се свени да покаже формите, които са били в ръцете на Кристиано.

Междувременно Роналдо се прибра в родината си след няколкоседмична почивка в САЩ. Звездата на „червените дяволи” бе засечен да шофира черно Ферари в Лисабон, въпреки че наскоро претърпя операция на крака и все още се възстановява от травмата.