В неделното си издание английският News Of The World публикува на страниците си някои пикантни подробности от личния живот на съотборника на Димитър Бербатов в Тотнъм Джърмейн Дефоу. Оказало се, че в продължение на седем години любвеобвилният полузащитник, който постоянно сменял приятелките си, е имал връзка с едно от момиче.

Стефани Моул живее недалеч от „Уайт Харт Лейн” , а близките им отношения започнали през 2001 година.

През тези седем години – нито близките приятели на Дефоу, нито репортерите от жълтата преса, успели да разберат за връзката му. През това време Джърмейн имал връзка със сестрата на Дейвид Бекъм - Джоан, с Шарлът Миърс, която официално бе обявена за годеница на футболиста, както и с бившата Мис Великобритания Даниел Лойд.

За отношенията на двамата пред News Of The World разказа самата Стефани, след като се разочаровала от поведението му. Тя сподели подробности от връзката им, като разказа, че всеки път преди да я посети Дефоу й се обаждал по телефона и я карал да слага високи токчета. Освен това, играчът на Тотнъм често си играел с малкия син на любовницата му.

„Винаги съм мечтала за това, един ден Джърмейн да остане вкъщи завинаги, но едва сега проумях, че на него му е нужен само секс. Преди месец прочетох, че е купил на Даниел Лойд колие на Картие за 20 хиляди паунда, а за седемгодишната ни връзка не съм получила от него дори поздравителна картичка за рождения си ден”, разкри Стефани.

Любопитното е сега, каква ще бъде ответната реакция на Джърмейн, както и на неговите официални приятелки.