Виктория Бекъм е забранила на своя съпруг Дейвид да удовлетворява един от малкото си пороци в семейното имение в Лос Анжелис. Звездата на ЛА Галакси обичал тайно да пуши кубински пури, като се промъквал в градината, за да остане незабелязан от половинката си. Новината за страстта на Бекс идва само седмица след разкритието, че той страда от астма от години насам. Той обаче твърди, че това няма нищо общо с пушенето, и според неговите информации, пурите са по-малко вредни от цигарите.

Виктория коментира: „Той харесва вкуса на пурите. Мисля, че му харесва и как изглежда с тях в ръка. В Холивуд много хора пушат пури.”

Близък до семейство Бекъм казва: „Странно е, че такъв атлет като Бекъм пуши. Но той няма никакви други пороци. Разбира се, той пуши само най-добрите пури – Кохиба за 50 долара парчето.”

Оказа се обаче, че Виктория не одобрява точно този порок на съпруга си, и не иска той да пуши около тримата им сина. Затова тя му е забранила всякаква употреба на пури в имението, но все пак не е наложила пълно вето, и Бекъм може да пуши извън дома.

Говорителят на Дейвид обяви, че той не бива да бъде наричан „пушач”, тъй като това „не отговаря на истината”. „Той може да е опитвал пури няколко пъти, по време на парти или празненство, но това е всичко,” е официалното изявление.