Доста момичета у нас и по света биха дали мило и драго, за да имат тялото на Черил Коул. Тайните около диетите на красавицата обаче вече са разкрити.

"Опитвам се, това което ям, да ме кара да се чувствам добре, а не защото трябва да отслабвам", сподели самата певица пред списание, като уточни, че нейната майка я е учила да се храни по начина, подходящ за нейната кръвна група.

"Точно това направи разликата - не толкова за фигурата ми, колкото да имам енергия. Преди да пробвам, не вярвах в това. Но сега вярвам на 100 процента", добави Черил.

Има ли красавицата някакви пороци, поне що се касае до храната? "Единственото ми прегрешение е, че не мога без захар. Понякога просто усещам, че се нуждая от шоколад."

Черил Коул говори и за своя съпруг - Ашли. Самата тя не пропусна да оправдае футболиста на Челси, като заяви, че той не е толкова лош, колкото хората си мислят, след изписването десетки страници по вестниците. Играчът и певицата са разделени, но все още не са се развели, въпреки че медиите раздухаха редица негови забежки.