Звездата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни ще похарчи зашеметяващата сума от 3 милиона долара, за да отбележи едно от най-значимите събития в живота си – сватбата с Колийн МакЛафлин. Впечатляващото събитие, на което ще присъстват само избрани гости, ще се проведе в рамките на три дни най-вероятно във Франция, тъй като мястото и точната дата се пазят в пълна тайна.

Сумата, която ще извадят за личния си празник обаче няма да е чак толкова голяма, тъй като двамата ще приберат 2,5 милиона паунда от правата за снимките на церемонията.

Само 60 души от семействата на двамата и техни приятели ще станат свидетели на обетите, които ще изрекат двамата. В продължение на няколко месеца годеницата на Уейн Рууни се двоумяла къде точно да се състои церемонията – дали във Франция, или Италия.

Сред гостите ще бъде боксьорът Рик Хътън, както и част от играчите на Манчестър Юнайтед и техните половинки. Най-вероятно самата церемония ще се проведе между 10 и 14 юни. Точната дата на събитието се пази в тайна, като дори гостите ще я научат в последния момент, като се предполага, че двамата ще минат под венчилото на 12 юни.

В поканите до своите гости, младата двойка е посочила, че предпочита официалните тоалети на гостите им да бъдат в черно и бяло. Роклята на младоженката струва 100 000 паунда и дело на американската модна къща Marchesa.

Любопитното е, че стилните покани пише още, че е желателно гостите да отидат без фотокамерите си и телефоните си. Самата Колийн настоявала самите чествания да продължат поне три дни, тъй като някои от гостите ще пътуват доста дълго.