Два дни, след като звездата на английския футбол Дейвид Бекъм изигра своя мач номер 100 с националната фланелка, английските таблоиди дръзнаха да покажат какво прави неговата съпруга по време на двубоя.

Както в повечето случаи, Виктория бе на стадиона във френската столица, за да подкрепя своята половинка в живота. Папараците обаче, както се и очакваше, не спряха да следят певицата – всяка нейна гримаса и стъпка по време на мача срещу Франция (0:1).

Напрегнатото лице на Виктория отразява напълно онова, което тя чувства, когато съпругът й е на терена, за сметка на това доста време Пош спайс прекара права, като се наложи дори да успокоява едно от децата си, което също бе с нея – Бруклин.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За пореден път, модните критици признаха, че г-жа Бекъм е демонстрирала обичания си стил, напълно в унисон с френската столица, където се проведе мачът. Виктория бе предпочела красива рокля и обувки с висок ток, напълно в изискания стил, който задължава града на любовта - Париж.

Двамата съпрузи бяха уловени и в момента, преди да влязат в Baccarat Museum's, където отпразнуваха юбилея на Дейвид Бекъм.