Нападателят на Тотнъм Роберто Солдадо призна, че се чувства засрамен всеки път, когато привържениците на тима пеят неговото име. Испанецът се чувства така, защото знае, че не се представя на нужното ниво, откакто пристигна в Лондон.

Бившият голаджия на Валенсия беше купен през лятото на 2013 година като част от сериозната трансферна офанзива след продажбата на Гарет Бейл. Той обаче все още изпитва трудности и е наясно, че ще трябва да свърши още много, за да оправдае платените 26 милиона паунда.

„Още от първата минута, в която стъпя на терена, дори преди още да съм направил нещо, феновете показват вярата си в мен. Чувствам се засрамен, тъй като до момента не успявам да ги направя доволни. Трудно ми е, когато те запеят“, каза Солдадо.

„Чувам ги как скандират името ми и когато пропусна пред вратата, се чувствам зле. Не мога да им се отблагодаря подобаващо. Надявам се да стигна нивото, което те очакват и да се възползвам от страхотните играчи, които имам около себе си.“

„Ще ми се да знаеш кое малкото нещо, което ми липсва, за да намеря формата си и да започна да вкарвам. Сигурен съм в себе си, защото мениджърът Маурисио Почетино ми дава повече игрови минути“, завърши Солдадо.