Наставникът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън изрази желанието си Карлос Тевес да продължи настоящия си контракт с тима.

Шотландецът разкри, че преговорите около новото споразумение са минали добре, като дори сподели, че това, което аржентинският нападател иска, е малко в сравнение с това, което ще даде на тима.

След като успя да се пребори с Уест Хем за подписа на Тевес през лятото, сър Алекс сега иска допълнително да си подсигури услугите на играча за няколко години напред.

„Дългосрочното му бъдеще на „Олд Трафорд” не може да бъде поставяно под въпрос. Дейвид Джил говори с агента му като му каза, че сме много доволни от играта на Карлос”, сподели Фърги.

„Няма да ви разкривам паричните параметри на контракта, само ще кажа, че те са договорени. Тевес ни излиза евтино. Искам да го развия още. Той впечатли всички в тима с огромното си желание за игра. Сигурен съм, че ще успее да ми донесе 15 гола и то, убеден съм, че ще бъдат ключови попадения”, коментира още наставникът на английските шампиони.