Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън се размина с ново наказание от Футболната асоциация на Англия заради коментарите си по адрес на съдията след загубата от Лийдс.

„Червените дяволи” отпаднаха от турнира за Купата на ФА в неделя след поражение с 0:1. Шотландският спец пък след края на двубоя разкритикува главния рефер Крис Фой.

Арбитърът даде пет минути продължение на двубоя след края на второто полувреме. Според Фърги обаче, играчите на Лийдс умишлено са бавили играта, като плюс шестте извършени смени, допълнителното време е било недостатъчно.

След последния съдийски сигнал сър Алекс заяви, че продължението е било направо обидно. Нервният изблик на мениджъра на шампионите провокира съмненията, че от ФА може да наложат като наказание двата мача, които висят условно за Фъргюсън.

Треньорът трябваше да изгледа две от срещите на своя отбор от трибуните заради обидните си изказвания към друг рефер от Острова – Алан Уайли. От ФА обаче по всяка вероятност няма да приложат и наказанието от две условни срещи след мача с Лийдс, съобщава „Manchester Evening News”.