Наставникът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви, че изпитва затруднения със състава заради контузени футболисти, преди сблъсъка от Шампионската лига срещу Рома.

Треньорът на „червените дяволи” каза, че вратарят Едвин Ван дер Саар няма да вземе участие в предстоящата среща, след като контузи пръст на ръката си при победата във Висшата лига над Бирмингам (1:0).

По неприятно за специалиста е състоянието на двамата бранители Уест Браун и Неманя Видич, които също са с контузии след срещата от Премиършип.

„И двамата са под съмнение. Ще трябва да изчакаме и да видим как ще се развият нещата около тях. Но не тренираха днес сутринта – никак не е добре, когато играчите изпускат заниманията точно преди даден мач. Ще бъде много трудно за нас, ако те не излязат срещу Рома”, започна шотландецът.

Гари Невил все още се възстановява от контузия, а на негово място най-вероятно ще излезе Джон О’Шей.

Оуен Харгрийвс тренира с тима днес сутринта. Той може да влезе в игра. Исках да поиграе още малко преди да вземе участие в Шампионската лига. В тази надпревара се играе различен футбол, разбира се имам предвид по отношение на бързина и тактика. Ще видим”, коментира още Фърги.