Наставникът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън потвърди, че Пол Скоулс и Райън Гигс почти сигурно ще започнат като титуляри срещу Портсмут в четвъртфиналната среща от ФА Къп утре.

Въпреки че миналата седмица се представи на високо ниво срещу Фулъм, Скоулс бе оставен на резервната скамейка срещу Лион в Шампионската лига. Шотландският специалист призна, че това е бил труден избор, но потвърди, че рижавият англичанин ще вземе участие в мача за ФА Къп.

Гигс от друга страна е възстановен от контузията в прасеца, която не му позволи да играе срещу френските шампиони във вторник.

„Всички са налице за съботната среща. Отново съм изправен пред тежки решения. Такава ще бъде ситуацията за момента. Разбира се, аз съм изключително доволен от този факт. Без този отбор, нямаше да се намираме в сегашната си позиция”, заяви сър Алекс.

Скоулс ще играе срещу Портсмут. Справи се невероятно срещу Фулъм миналата седмица. Никак не ми бе лесно да не го пусна срещу Лион”, добави шотландският специалист.

Междувременно, възстановяването на Гари Невил и Майкъл Силвестър въври добре. Първият лекува проблем с глезена, а вторият контузия в коляното.