Сър Алекс Фъргюсън призова феновете на Манчестър Юнайтед да спрат протестите си срещу собствениците на клуба, семейство Гелйзър.

"Една ситуация помрачава новия сезон и това е продължаващата опозиция към семейство Глейзър. Аз лично нямам проблем със "зелено-златната" кампания. Феновете имат право да протестират както намерят за добре, но това вреди на отбора. Истината е, че семейство Глейзър притежава Манчестър Юнайтед и докато не решат да продадат клуба те ще останат собственици, независимо от протестите”, сподели шотландецът.

„Така, че няма смисъл да продължаваме с протестите. Не искам да видя Манчестър Юнайтед опозорен, заради подобни протести, които може да ни попречат да печелим дори и мачовете си”, добави мениджърът на „червените дяволи”.

„Когато имаме успех това е колективно - ръководството, играчите и феновете. Колко пъти съм говорил в миналото, как трябва да се държим заедно? Имали сме чудесни вечери на "Олд Трафорд" и искам да продължавам да виждам такива радостни моменти", каза още Сър Алекс.