Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън ще пусне Джи-Сунг Парк на мястото на Дани Уелбек в титулярната единайсеторка в опит да спре Манчестър Сити довечера.

Градските съперници излизат един срещу друг на „Етихад“ от 22:00 часа българско време, за да решат шампиона на Англия през тази година.

Според Sun пък шотландският спец ще прибегне до система 4-5-1, след като в последно време предпочиташе да играе с Уелбек и Уейн Рууни в атака. Таблоидът твърди, че за да спре Давид Силва и Самир Насри, сър Алекс ще насити халфовата линия на „червените дяволи“ и ще привика Парк. Южнокореецът не е играл в последните седем мача на Юнайтед.

Фъргюсън иска да спре захранването с пасове към Карлос Тевес и Серхио Агуеро и ще жертва нападателното си дуо. Като единствен нападател ще остане Рууни.

Под въпрос за мача е Джони Еванс. Ако той не успее да се възстанови, титулярно място, за първи път от 10 срещи насам, ще получи Крис Смолинг.

Според медиите в Англия, Рафаел по всяка вероятност ще изпадне от групата, а по дясното крило може да оперира Фил Джоунс, или Смолинг, ако Еванс може да заеме мястото си в средата на отбраната.